Skip to main content Skip to main navigation
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Ministerie van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport
RIVM Committed to health and sustainability
  • Home
  • Ambitions and planning
  • Agreements and results
  • Organisation
  • Further information

News (only in Dutch)

  • Links
  • News (only in Dutch)
  • Letters House of Representatives (only in Dutch)
  • Research
  • EU-information

Pers- en nieuwsberichten

  • CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling 2019 (mei 2019)
  • CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling (december 2016)
  • KHN: onderzoek naar verhoogde consumptie van groente (31/05/16)
  • NVWA: Daling zout in levensmiddelen blijft zichtbaar (29/03/2016) ###
  • NVWA: Suikers en vet in vanillevla en vanille- en vruchtenyoghurt (18/03/2016) ###
  • CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling (16/02/2016)
  • CBL: Vermindering vet en zout in Nederlandse vleeswaren succesvol (9/12/2015) ###
  • Gezondheidsraad: gezonde voeding, welke effecten heeft voeding op gezondheid (04/11/2015) ###
  • Minder zout in sommige voedingsmiddelen maar niet minder verzadigd vet (23/02/15)
  • Onderzoek naar vet in kleine snacks en zout in vleesvervangers (16/12/14) ###
  • Hoeveelheid zout in eten in 2013 licht gedaald (28/07/14)
  • Minister Schippers bezoekt Remia-fabriek (6/2/14) ###
  • Schippers en bedrijfsleven tekenen akkoord vermindering zout, vet en calorieën (23/01/14) ###

Share this page


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • WhatsApp
  • Email

Service

  • Archief

About this site

  • Cookies
  • Responsible disclousure