Overslaan en naar de inhoud gaan Direct naar de hoofdnavigatie
  • Home
  • Ambities en planning
  • Afspraken en resultaten
  • Organisatie
  • Meer informatie

Kamerbrieven

  • Links
  • Pers- en nieuwsberichten
  • Kamerbrieven
  • Onderzoek
  • EU-informatie

Kamerbrieven

  • Kamerbrief Akkoord Verbetering Productsamenstelling
  • Voortgang akkoord verbetering productsamenstelling 2019
  • Kamerbrief over RIVM-rapport herformuleringsmonitor 2018 (11-04-2019)
  • Kamerbrief over akkoord verbetering productsamenstelling zout, vet en suiker (21-12-2018)
  • Kamerbrief aanbieding rapporten RIVM Evaluatie Akkoord verbetering productsamenstelling en Commissie Criteria productverbetering (25/04/2018)
  • Kamerbrief over akkoord verbetering productsamenstelling zout, vet, suiker (22/12/2017)
  • Kamerbrief over uitfasering Vinkje, innovatie en communicatie over gezonde voeding (13/06/2017)
  • Kamerbrief over rapporten RIVM en NVWA over monitoring productsamenstelling 2016 (06/04/2017)
  • Kamerbrief over akkoord verbetering productsamenstelling zout, vet, suiker (09/12/2016)
  • Kamerbrief over NVWA-rapportage zoutgehalte in diverse levensmiddelen 2015 (29/03/2016)
  • Kamerbrief over akkoord verbetering productsamenstelling zout, vet, suiker (17/12/2015)
  • Bijdrage aan productgroepen voor consumptie van zout, verzadigd vet en suikers, (16/12/14)
  • TK-brief van het Convenant Gezond Gewicht en de moties van de leden Wiegman en Vendrik inzake overgewicht (7/4/14)
  • TK-brief motie over het opstellen van normen voor de hoeveelheid suiker in kinderproducten (3/2/14)
  • Kamerbrief over akkoord verbetering productsamenstelling zout, vet, suiker (23/01/14)
  • TK-brief Preventief gezondheidsbeleid (23/01/14)

Deel deze pagina


  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
  • WhatsApp
  • E-mail

Service

  • Archief

Over deze site

  • Cookies
  • Responsible disclousure
  • Toegankelijkheid